Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Följande villkor gäller för Ahlbäcks Trafikskola AB:s försäljning i Sverige över Internet till konsument.

Köpvillkor
Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida.
Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort. Kontokort innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services.
När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig.
För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

Priser
Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen.
Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan särskilda notiser om detta.

Ångerrätt
För att utnyttja din ångerrätt måste du alltid senast inom 14 dagar från det att du tog emot varan eller ingick avtalet om tjänsten meddela Ahlbäcks Trafikskola AB att du vill utnyttja din ångerrätt. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp.
Observera att ångerrätten inte gäller en tjänst om fullgörandet har påbörjats, till exempel om du har öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.

Behandling av personuppgifter
I samband med att du beställer en vara eller tjänst på vår hemsida godkänner du att Ahlbäcks Trafikskola AB registrerar och elektroniskt lagrar de personuppgifter som du lämnar i samband med beställningen. Uppgifterna kommer att användas för administration av din beställning.


Reklamation
Ahlbäcks Trafikskola AB tillämpar STR:s reklamationspolicy.
Om en vara är felaktig, felexpedierad eller transportskadad ska du så snart som möjligt kontakta oss. Vid övriga reklamationer eller klagomål ska du vända dig till STR:s reklamationsnämnd, se www.str.se.


Lagval och forum
Svensk rätt ska tillämpas på samtliga köp enligt dessa avtalsvillkor. Skulle det uppstå en tvist mellan parterna som inte kan lösas på plats, kan tvisten prövas i domstol (tingsrätt) alternativt kan kunden (eleven) få en skriftlig prövning i Allmänna reklamationsnämnden (ARN) eller i STR:s reklamationsnämnd (gäller endast kunder på en STR ansluten trafikskola). 

 

Kontaktuppgifter
Ahlbäcks Trafikskola AB
Brogatan 46
302 95 Halmstad
Org. Nr: 556324-1321
Tele: 035-211111
Hemsida: www.ahlbacks.se