Loading Laddar...
 
X

Köpa körkortstest

Välj vilken utbildning som du vill göra körkortstester till.

Utbildning:


Villkor:


Antal personer


X

Vänligen välj villkor för utbildningen

Antal personer

AM-PAKET

AM-UTBILDNING

Här köper du ett elevsaldo för 4 400:- som räcker till:

* Anmälningsavgift  (8 timmars teorikurs som är obligatorisk, inloggningsuppgifter till elevcentralen där får obegränsat med antal teoritester)
* AM-boken inkl. arbetshäftet
* 4 timmars körning

OBS!! Här köper du paketet. Dock måste du ringa till Ahlbäcks för att boka in dig på ett kurstillfälle.

För att ta AM-kort behöver du ansöka om körkortstillstånd. Lättast gör du det via vår hemsida under fliken körkortstillstånd. (Kryssa i att det ska gälla för båda AM & B så slipper ni söka nytt när det är dax att börja övningsköra för personbil.) Vi hjälper dig med synundersökningen och denna är gratis! Efter genomförd teorikurs som ligger vid 2 olika tillfällen samt att man kört sina 4 körlektioner rapporterar vi er till Transportstyrelsen att ni är klara. Så snart vi ser att man har pluggat teori och är gå gång att bli klar med den bokar vi in er på det slutliga teoriprovet som man avlägger på Trafikverket. Så snart du har betalt in paketet och fått kvittot på mejlen kan du ringa till oss så får du dina inloggningsuppgifter och kan sätta igång att plugga direkt!

Tänk på att vi inte kan ta betalt för trafikverkets avgifter gällande teoriprov och körkortstillverkning med fotografering.

VÄLKOMMEN TILL AHLBÄCKSGÄNGET 

Artiklar

1 st AM anm. avg 1000 SEK
1 st AM-böcker 300 SEK
4 st AM-körning 3100 SEK

PRIS: 4400 SEK
ANTAL: